1,5 maand geleden startte ik met Sugary Sweet Design en lanceerde ik mijn eerste 5 haakpatronen. Inmiddels is de Sugary Sweet Familie uitgebreid met nog eens 4 nieuwe patronen. De patronen van Leeuwtje Lewis, Schaapje Suzy, Papagaaitje Pepper en Egel Eve zijn allen te vinden in de webshop. Daarnaast hebben we ook 2 gratis rammelaar patronen uitgegeven, mini varianten op onze bestaande patronen. Deze rammelaar patronen zijn te vinden onder de aparte tab ‘’gratis patronen’’ en kunnen direct gedownload worden. Inmiddels zijn beide patronen al ontzettend vaak gedownload en zien we ze steeds vaker voorbij komen op de diverse Social Media kanalen, als dat niet motiverend is! 😊 Op onze eigen Facebook groep Sugary Sweet Design Friends plaatsen onze leden regelmatig mooie foto’s van hun eigen creaties, super leuk om te zien! Heb je zelf een foto n.a.v. een van onze patronen, deel deze dan ook op de groep!

Ontzettend bedankt voor al jullie leuke en enthousiaste reacties tot nu toe! Er liggen al weer genoeg plannen klaar voor nieuwe Sugary Sweet diertjes! Ook de gratis patronen zullen snel uitgebreid worden.
Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste patronen? Like en volg ons dan op Facebook! https://www.facebook.com/SugarySweetDesign/